Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Nakskov

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Nakskov zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Nakskov mini-gids

Autoverhuur Nakskov
Autohuur Nakskov

Nakskov is een stad met 13.886 inwoners (2009), die aan Nakskov Fjord gelegen aan de westkust van het Zuid-Deense eiland Lolland – Regio Sjælland. De afstand naar Kopenhagen gaat. 160 km.

De stad heeft een lange geschiedenis en is sinds 1266 de handel in rechten Het verhaal is aanwezig op vele plaatsen in de stad, waar er veel oude, goed onderhouden gebouwen langs de smalle, pittoreske smalle straatjes. De meest populaire bezienswaardigheden zijn ook van architecturale kunst: Skt. St. Nicolaaskerk uit de jaren 1200, Koningin Pakhus vanaf het jaar 1600, de oude apotheek uit 1645 (met een dependance barokke voorgevel uit 1777) en koopman boerderij Theisen Farm uit 1786.

Ook zijn er diverse musea in de stad – vooral de Deense Sugar Museum, het ontwikkelen van båtmuseet U359 en Nakskov schepen en Søfartsmuseum.

Er zijn veerverbindingen naar het naburige eiland Langeland – en van Rødbyhavn (30 km ten westen van Nakskov) naar Puttgarden in Duitsland. Het dichtstbijzijnde vliegveld is Lolland-Falster Airport tussen Rødby en Holeby (4 km ten noorden van Rødbyhavn).