Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Randers

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Randers zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Randers mini-gids

Autoverhuur Randers
Autohuur Randers

Randers is een stad in het oosten van Jutland, die behoort tot regio Midden-Jutland, en heeft ongeveer. 60.000 inwoners (2009). Randers ligt 35 km ten noorden vanAarhus, en is een belangrijk verkeersknooppunt voor zowel de noord-en in zuidelijke richtingen.

Een belangrijke toeristische attractie in deze stad is Randers Regnskov – de grootste kunstmatige Noord-Europa regenwoud, met 350 verschillende plantensoorten en 175 verschillende diersoorten. Er is ook een slangeterrarium en een groot aquarium. Andere bezienswaardigheden zijn onder Cultureel Museum – het documenteren van Randers ‘geschiedenis van de oudheid tot het heden, en Randers Kunstmuseum – die kunst heeft het land de meest uitgebreide collectie van de Deense.
Daarnaast is een bezoek aan het Kasteel Claus Holm uit 1690 aanbevolen. Het kasteel is gelegen op 12 kilometer ten zuidoosten van Randers en is open voor het publiek in de zomer. Het prachtige kasteelpark in barokke stijl met fonteinen en lanen zijn ook een attractie op zich.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is Aarhus Airport, de 4 grootste in Denemarken. Er zijn goede verbindingen met de bus uit Randers naar de luchthaven, de reistijd is ca.. 1 uur.