Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Roskilde Luchthaven Tune

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Roskilde Luchthaven Tune zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Roskilde Luchthaven Tune mini-gids

Autoverhuur Roskilde Luchthaven Tune
Autohuur Roskilde Luchthaven Tune

Roskilde Airport (RKE), ook wel Tune Airport, gelegen in de gemeente Roskilde zes kilometer uit Roskilde tussen Tune en Gadstrup.In Kopenhagen is het 40 km.Er is geen autoverhuur bedrijven op de luchthaven, maar is het mogelijk om pre-order van het bedrijf dat de auto levert Avis naar de luchthaven en de sleutel kan worden verkregen   in de haven kantoor op de terminal.Er is geen trein of bus al de weg naar het vliegveld, gemakkelijkste is om het gebruik van de taxi van en naar het station Roskilde.

De luchthaven werd voltooid in 1973. In de afgelopen vijf jaar heeft de luchthaven tussen 30 000 en 50 000 passagiers per jaar.Het is weinig gebruikt in de reguliere passagiersvervoer, maar eerst en vooral aan de algemene luchtvaart (commerciële en particuliere vluchten met kleinere vliegtuigen), alsmede scholen, taxi, en oefenvlucht. De grootste luchtvaartmaatschappij van Kopenhagen is Airtaxi. De luchthaven heeft twee start-en landingsrechten paden.

De luchthaven heeft weinig faciliteiten. Er is een cafe op Roskilde Airport.