Bespaar tot 70% op autohuur

Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Autohurengids.nl vindt de laagste prijzen uit meer dan 1 600 aanbieders van autoverhuur, inclusief toonaangevende merken zoals Avis, Hertz, Alamo, Thrifty, Sixt, Europcar, Budget en Advantage. Via onze gebruiksvriendelijke boekmachine kunt u een auto huren op meer dan 30 000 bestemmingen in 170 landen. Al onze prijzen zijn inclusief verzekering, belasting, pechhulp, luchthavenvergoeding en een onbeperkt aantal kilometers bij de meeste bestemmingen.

tick-2Gegarandeerd lage prijzen

tick-2Inclusief verzekering en heffingen

tick-2Geen verborgen vergoedingen

tick-2Onbeperkt aantal kilometers

tick-2Geen creditcardkosten

tick-224-uur klantendienst

Ik gebruik Goedkoperautohuur.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Goedkoperautohuur.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Goedkoperautohuur.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Autohuur Sønderborg

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Sønderborg zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Sønderborg mini-gids

Autoverhuur Sønderborg

Autohuur Sønderborg

Sønderborg (27.200 inwoners in 2009) bevindt zich aan beide zijden van de ALS Sund, en is de grootste stad in Zuid-Jutland. Alle Sønderborg gemeente, die behoort tot administratief Regio Zuid-Denemarken, heeft een bevolking van 76.800. Opgericht in 1256, bestaat uit een mix van oude en nieuwe gebouwen.

Sønderborg heeft, met de geografische nabijheid van Duitsland , had een roerige geschiedenis – en in 1864 werd veroverd door Preus Fighters. Vanaf dan tot 1920 de stad was een Duitser, maar werd dus na een referendum over de nieuwe opgenomen in Denemarken .

Een van de meest bezochte attracties zijn Sønderborg kasteel, oorspronkelijk een middeleeuws kasteel, die vandaag zijn huizen een interessant museum van SønderjyskE geschiedenis. Andere sites kunnen het volgende omvatten: Merchant museum Kastaniehuset, Dybbøl Mill en History Center Dybbøl Banke.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is Sønderborg Airport, gelegen ca. 7 km ten noorden van het centrum. Er zijn dagelijkse vluchten naar Kopenhagen , en je kunt ook vliegen vanaf hier (via Kopenhagen) naar een aantal Europese bestemmingen.

Nederlands