Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Santiago Luchthaven

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Santiago Luchthaven zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Santiago Luchthaven mini-gids

Autoverhuur Santiago Luchthaven
Autohuur Santiago Luchthaven

Cibao International Airport (STI) ligt een paar kilometer buiten Santiago de los Caballeros, de tweede grootste stad in de Dominicaanse Republiek.Er zijn shuttle bussen rijden tussen de luchthaven en Santiago. Het is een goede selectie van autoverhuur bedrijven op de luchthaven, deze zijn Avis, National, Alamo, Europcar, Honda, Nelly, opslaan en Dollar.

994.883 passagiers een bezoek aan de Cibao International Airport in 2008. Het werd voor het eerst in 2002 geopend, zodat de terminal is modern. De luchthaven bedient zeven verschillende luchtvaartmaatschappijen die, in aanvulling op nationale vluchten naar bestemmingen in Zuid-en Noord-Amerika. De belangrijkste basis voor de Dominicaanse PAWA.

Cibao International Airport heeft een eenvoudige keuze van eet-en drinkgelegenheden. Het kan bieden ook tax-free, een aantal winkels en ATM. Er zijn geen hotels op de luchthaven.