Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Santiago

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Santiago zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Santiago mini-gids

Autoverhuur Santiago
Autohuur Santiago – Foto: © Edwin Casado Baez

Santiago is de hoofdstad van de provincie met dezelfde naam, en de stad de officiële naam is Santiago de los Caballeros. De stad is gelegen in het noordwestelijke deel van het land, ongeveer 50 km van de noordelijke kust en de Atlantische Oceaan. Santiago de los Caballeros is de tweede grootste stad met een bevolking van meer dan 550, 000 (2007).

Santiago heeft een erg mooie stad met historische en moderne gebouwen naast elkaar. Landmark merken dat de stad is een 67 meter hoge monument van marmer uit de jaren 1940, die in het Engels heet monument voor de Helden van de Restauratie. Sommige kleinere musea bevinden zich in het monument, maar een van de meest populaire musea in Santiago is de tabak museum. Museo del Tabaco is gewijd aan de beroemde sigaar-producerende geen van het gebied en er zijn mogelijkheden om exclusieve merchandise te kopen. Calle del Sol is de belangrijkste en meest beroemde winkelstraat in Santiago, met diverse winkels, bars en restaurants.

Cibao International Airport is gevestigd in Santiago de los Cabarellos biedt zowel binnenlandse als internationale vluchten.