Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Santo Domingo

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Santo Domingo zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Santo Domingo mini-gids

Autoverhuur Santo Domingo
Autohuur Santo Domingo

Santo Domingo is gelegen in het zuidoostelijke deel van de Dominicaanse Republiek. Het is gelegen aan de zuidelijke kust, grenzend aan de Caribische Zee. Santo Domingo is het land de grootste stad en hoofdstad, en in 2008 de bevolking gemeten op ca. 2200 000. Bartolomeo Columbus, de broer van Christopher Columbus, stichtte de stad in 1496 Op dat moment, de stad aan de rivier Ozamas juiste bank, maar in 1503 werd verplaatst naar Santo Domingo Westelijke Jordaanoever.

Het is in deze stad van meer van de oudste gebouwen van Amerika gevestigd zijn. Onder andere dingen, de Santa Maria kathedraal, die nog steeds in gebruik is, gebouwd in 1523. De oudste belangrijkste straat van de Nieuwe Wereld genoemd Calle Das Lama’s en is in de historische wijk van de koloniale stad. In het gebied zijn er vele historische gebouwen en interessante musea. Een van de meer moderne attracties zijn oa het National Aquarium, waar bezoekers kunnen het zeeleven bekijken door een glazen tunnel.

Las Americas International Airport is de tweede drukste luchthaven in het land en ligt ca. 20 km buiten de stad.