Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Amberg

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Amberg zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Amberg mini-gids

Autoverhuur Amberg
Autohuur Amberg

Amberg ligt in de zuidelijke Duitse deelstaat Beieren, Duitsland – in het bijzonder in de regio Oberpfalz.De stad heeft ca. 45.000 inwoners, is het eerst genoemd in schriftelijke bronnen in het jaar 1034

Het oude centrum van Amberg wordt beschouwd als een van de best bewaarde middeleeuwse wijken in Europa. Het is omgeven door een ringmur met meerdere torens – in de volksmond bekend als A (eieren), nadat het formulier.

Er zijn een aantal indrukwekkende kerken en andere gebouwen. Een van de meest prominente bezienswaardigheden zijn de individuele overdekte brug Stadt glazen – die oorspronkelijk deel uitmaakte van de middeleeuwse fortificatie van de stad. Anders, Neues Schloss genoemd – een kasteel dat oorspronkelijk was gebouwd in 1400 en gerenoveerd in 1603.

Andere populaire attracties in Amberg is Eh’häusl (“De kleine bruiloft huis), gebouwd in 1728 en vandaag de dag karakteriseert als ’s werelds kleinste hotel (slechts 2 m breed) – plus Mariahilfberg Franciscaanse klooster, gelegen op een heuvel nabij het centrum.

Dichtstbijzijnde internationale luchthaven is Luchthaven Neurenberg, ongeveer 56 km ten westen van Amberg.