Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Neurenberg Luchthaven

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Neurenberg Luchthaven zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Neurenberg Luchthaven mini-gids

Autoverhuur Neurenberg Luchthaven
Autohuur Neurenberg Luchthaven – Foto: © Flyplass Nürnberg GmbH

Luchthaven Neurenberg (NUE) is gelegen op 5 km ten noorden van Nürnberg. Metro is de beste manier van transport te krijgen tussen Neurenberg en de luchthaven, is het ook mogelijk om te reizen met de bus. Avis, Europvar, Hertz en Sixt de auto zijn bedrijven die hun diensten aan te bieden op de luchthaven.

3.969.857 passagiers Luchthaven Neurenberg bezocht in 2009. De luchthaven is een hub voor Air Berlijn, die vliegt naar ongeveer 50 verschillende bestemmingen, velen van hen zijn alleen in bepaalde seizoenen.

Neurenberg Airport heeft een goede selectie van eet-en drinkgelegenheden en winkels. Andere faciliteiten zijn een kapper, pinautomaat, postkantoor en business lounge.Het Mövenpick Hotel Nürnberg-Airport bevindt zich op de luchthaven.