Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Aschaffenburg

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Aschaffenburg zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Aschaffenburg mini-gids

Autoverhuur Aschaffenburg
Autohuur Aschaffenburg

Aschaffenburg in Duitsland, waar ca. heeft.70.000 inwoners, ten noordwesten van de Zuid-Duitse deelstaat Beieren ligt – aan de rivier de Main. Aan het begin van de jaren 1800 maakte de stad een korte tijd, een aparte vorstendom.

Aschaffenburg wordt vaak “Tor zum Spessart” (“de poort naar de Spessart”) – dat is ongeveer 500 meter hoog åsrekke, waar er twee populaire parken.

De stad van de vroege geschiedenis begint in de Romeinse oudheid, maar het heeft meerdere malen sinds de Middeleeuwen zijn het slachtoffer voordat ernstige schade – eerst onder de 30-jarige oorlog in 1600, toen tijdens de 2 De Tweede Wereldoorlog.

Een van de belangrijkste bezienswaardigheden Aschaffenburg Schloss Johannisburg – opgenomen in de periode 1607-1614 – gelegen in een schilderachtig park. Een andere populaire attractie is de 30-meter bypalasset Schönburger Hof, gebouwd tussen 1673 en 1681, en vandaag met inbegrip huisvest een Museum voor Natuurwetenschappen.

Dichtstbijzijnde internationale luchthaven is de luchthaven van Frankfurt in Frankfurt-am-Main, die ligt op ca.. 46 km.Noordwesten van Aschaffenburg.