Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Augsburg

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Augsburg zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Augsburg mini-gids

Autoverhuur Augsburg
Autohuur Augsburg

Augsburg, waar ca. heeft. 264.000 inwoners, gelegen aan de rivier de Lech in het zuidelijke deel van de Duitse deelstaat Beieren in Duitsland. Het was al opgericht in het jaar 15 v.ChrKr. door keizer Augustus (die ook wordt genoemd). Later had de stad een belangrijke functie in zowel het Duits-Romeinse Rijk en de Reformatie als het was hier dat de belijdenis belijdenis die de basis vormen voor de Lutherse Kerk gevormd, werd ondertekend (de benaming Augsburg, 1530).

De geschiedenis heeft gemaakt Augsburg een beroemde culturele stad en er zijn nog veel sites die te lokken toeristen hier – met inbegrip het prachtige stadhuis uit 1615. Ook de oude arme wijk Fuggerei – opgericht in 1516 als ’s werelds eerste sociale woningbouw – is een populaire toeristische attracties. Hier is de componist Wolfgang Amadeus Mozart’s vader werd geboren, en “Mozart Haus” is tegenwoordig een museum.

Andere veel bezochte attracties in Augsburg is 70 m hoge toren Perlachturm (met zijn oorsprong in 900’s), de abdij van St. Ulrich und Afra en de beroemde Augsburger marionettetateret Puppenkirche.

Dichtstbijzijnde internationale luchthaven is het vliegveld van München, ca. 70 km ten zuidoosten van Augsburg.