Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur München Luchthaven

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in München Luchthaven zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

München Luchthaven mini-gids

Autoverhuur München Luchthaven
Autohuur München Luchthaven

München Franz Josef Strauss Airport (MUS) ligt 28 kilometer ten zuidoosten van München. Het draait zowel bussen en treinen tussen de luchthaven en München .De autoverhuur bedrijven gevestigd op luchthaven Hertx, Sixt, Budget, Europcar, Alamo en National Terstappen.

Ongeveer 35 miljoen passagiers bezocht de luchthaven van München in 2008. Het is de belangrijkste hub voor Lufthansa, Air Berlijn en Ausburg Airlines. München heeft directe vluchten naar steden in de meeste continenten waaronder populaire bestemmingen als AlicanteBarcelona en Murcia. Lufthansa serveert alleen al 60 verschillende bestemmingen wereldwijd. In 2009 ontving de award voor Skytrax wordt de 2e beste luchthaven in Europa en de vijfde beste in de wereld.

Munich Airport heeft een zeer goede selectie van cafes, snackbars, restaurants en winkels met meer dan 130 winkels en 40 bars, cafes en restaurants. Andere faciliteiten omvatten een medisch centrum, apotheek, tandheelkunde, speelkamer voor de kinderen, douches, draadloos internet, een VIP-lounge, postkantoor, bank, wasservice en een groot zakencentrum. Er is een hotel op de luchthaven genaamd het Kempinski Hotel Airport München.