Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Berlijn Schönefeld Luchthaven

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Berlijn Schönefeld Luchthaven zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Berlijn Schönefeld Luchthaven mini-gids

Autoverhuur Berlijn Schönefeld Luchthaven
Autohuur Berlijn Schönefeld Luchthaven – Foto: © David Herrmann

Berlijn Schoenefeld Airport (SXF) Schönefeld is gelegen dicht bij in de deelstaat Brandenburg, 18 km ten zuidoosten van Berlijn. Er is zowel een goede trein-en busverbindingen tussen de luchthaven en Berlijn. De autoverhuur bedrijven die hun diensten aan te bieden op de luchthaven zijn Hertz, Sixt, Budget, National, Alamo, Europcar en Avis.

De luchthaven is nu ondergaat een grondige verbouwing project. Vanaf 2011 zal hij Berlijn-Brandenburg International Airport en is de enige luchthaven in Berlijn, wat betekent dat Berling Tegel Airport zal worden afgesloten. 6,6 miljoen passagiers bezocht Berlijn Schoenefeld Airport in 2008. Het is een hub voor easyJet en Germanwings. Het heeft momenteel vier terminals waar Terminal A is het grootste en belangrijkste.

Schönefeld Airport heeft een goede selectie van winkels en restaurants, de meeste gelegen in Terminal A, tax-free shop is alleen in Terminal D. Andere faciliteiten omvatten de eerste hulp, speelruimte voor kinderen, babyrom, bank, postkantoor en zakelijke centrum. Hotel Albergo ligt op 1 km van flypassen, terwijl de Holiday Inn en de luchthaven Schönefeld Airport Hotel Berlijn Schönefeld ligt op 2 km van het vliegveld.