Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Berlijn Luchthaven

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Berlijn Luchthaven zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Berlijn Luchthaven mini-gids

Autoverhuur Berlijn Luchthaven
Autohuur Berlijn Luchthaven

Berlijn Tegel “Otto Lilienthal” Luchthaven (TXL) Tegel is gelegen in 8 km ten noorden van Berlijn. Er is een bus tussen de luchthaven en het centrum van Berlijn. De autoverhuur bedrijven die hun diensten aan te bieden op de luchthaven zijn Hertz, Sixt, Budget, National, Alamo, Europcar en Avis.

14.500.000 passagiers bezocht Berlijn Tegel Airport, die in 2008 is het grootste vliegveld van 2 luchthavens in Berlijn. Het is echter bedoeld om te worden stilgelegd in 2011, wanneer Hauptstadt-Airport Berlijn Brandenburg International zal een uitbreiding van de bekende vandaag open Berlijn Schoenefeld Airport. De drie drukste internationale bestemmingen (2009) in WenenLonden en Zürich. Het is de belangrijkste hub voor Air Berlijn, die rechtstreekse vluchten naar de meeste Europese landen heeft.

Berlijn Tegel Airport heeft een brede selectie van winkels, bars, cafes en restaurants. Andere faciliteiten omvatten draadloos internet, vergaderzalen, VIP-lounge, baby / familiekamer, postkantoor, bank en eerste hulp. 1 km van de luchthaven is het Mercure Airport Hotel Berlijn Tegel.