Bespaar tot 70% op autohuur

Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Autohurengids.nl vindt de laagste prijzen uit meer dan 1 600 aanbieders van autoverhuur, inclusief toonaangevende merken zoals Avis, Hertz, Alamo, Thrifty, Sixt, Europcar, Budget en Advantage. Via onze gebruiksvriendelijke boekmachine kunt u een auto huren op meer dan 30 000 bestemmingen in 170 landen. Al onze prijzen zijn inclusief verzekering, belasting, pechhulp, luchthavenvergoeding en een onbeperkt aantal kilometers bij de meeste bestemmingen.

tick-2Gegarandeerd lage prijzen

tick-2Inclusief verzekering en heffingen

tick-2Geen verborgen vergoedingen

tick-2Onbeperkt aantal kilometers

tick-2Geen creditcardkosten

tick-224-uur klantendienst

Ik gebruik Goedkoperautohuur.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Goedkoperautohuur.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Goedkoperautohuur.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Autohuur Bernburg

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Bernburg zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Bernburg mini-gids

Autoverhuur Bernburg

Autohuur Bernburg

Bernburg, gelegen aan de rivier de Saale, het administratieve centrum van de regio Salzkreis in de centrale van de Duitse deelstaat Saksen-Anhalt. De stad heeft ca.32.000 inwoners.

Bernburg was negatief bekend na de tweede De Tweede Wereldoorlog, toen werd aangekondigd dat de stad was het toneel van een beestachtige en geplande massamoord van gehandicapten en geestelijk zieke mensen zijn. Een zogenaamde “euthanasie instituut” was aan het werk op de psychiatrische ziekenhuizen van de stad in de jaren 1940-43. Vandaag, in het ziekenhuis omgebouwd tot een gedenkteken museum voor de slachtoffers (Gedänknis Bernburg).

Bernburg sørste attractie is de imposante renaissance kasteel Schloss Bernburg, die haar historische wortels die teruggaan tot 961 verlengt Een andere populaire attractie is de kerk van St. Stefani, oorspronkelijk gebouwd in 964, maar die kreeg het zijn huidige uiterlijk in 1150

Dichtstbijzijnde internationale luchthaven is Leipzig-Halle Airport , gelegen ca. 74 km ten zuidoosten van Bernburg.

Nederlands