Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Leipzig Luchthaven

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Leipzig Luchthaven zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Leipzig Luchthaven mini-gids

Autoverhuur Leipzig Luchthaven
Autohuur Leipzig Luchthaven – Foto: © Lumu

Leipzig-Altenburg Airport (AOC) is gelegen op 6 km ten zuidoosten van Altenburg en 42 km ten zuiden van Leipzig in de staat Turing.Er zijn bussen tussen de luchthaven en de twee steden. Europcar en Hertz zijn de twee autobedrijven gevestigd op de luchthaven.

139.593 passagiers een bezoek aan de luchthaven van Leipzig in 2007. .Ryanair is de enige onderneming die regelmatig routes door heel het jaar, terwijl er een aantal chartervluchten. Er is ook een andere luchthaven in de buurt van Leipzig, het is luchthaven Leipzig / Halle.

Er is een restaurant en een winkel op de luchthaven van Leipzig. Andere faciliteiten zijn geldautomaten en toeristische informatie. Er zijn geen hotels op de luchthaven.