Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Bocholt

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Bocholt zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Bocholt mini-gids

Autoverhuur Bocholt
Autohuur Bocholt

Bocholt ligt in de regio Borken in het noordwesten van de Duitse deelstaat Noord-Rijnland-Westfalen – slechts 4 km van de Nederlandse grens.De stad, die haar handelspartners rechten ontvangen in 1222, heeft circa. 75.000 inwoners.

Bocholt is vooral bekend als een industriële stad – tot de laatste paar jaar, de textielindustrie, dat is de stad van de economische “motor”. Een van de attracties zijn inderdaad Das Textilmuseum Bocholt. Er is ook ook een meer algemene ambachten museum in de stad.

Van de architectonische bezienswaardigheden moet vooral de laat-gotische kerk van St. Agneskapelle en St. Georg-Kirche genoemd (beiden gebouwd in 1400). Het meest bekende gebouw is profane het oude stadhuis in de Nederlandse Renaissance stijl uit de 1620’s. Het is nu vervangen door een nieuwe, moderne hal – en dus vooral representatieve functies, naast dat het de meest bezochte toeristische attractie in het historische centrum van Bocholt.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is Airport Weeze (Niederrhein Flughafen), CA. 42 km ten zuidwesten van Bocholt.