Autoverhuur Nederland

Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Nederland

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Nederland zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Nederland mini-gids

Nederland
Autohuur Nederland

De West-Europese staat grenst in het oosten van Nederland tegen Duitsland en in het zuiden tegen België. De rest van het land bestaat uit de kustgebieden van de Atlantische Oceaan. Nederland heeft een bevolking van 16,8 miljoen en een oppervlakte van 41.526 km2. Het maakt het land om Europa’s meest dichtbevolkte (als je live te zien van de “Little America”, zoals Monaco, San Marino, Vaticaanstad en Malta ).Anders, de eilanden Aruba en de Nederlandse Antillen in de Caribische Zee een deel van wat formeel heet het Koninkrijk der Nederland.

Het landschap is meestal erg plat, met ca. de helft lager is dan 1 m boven de zeespiegel – en in feite is zo veel als 38% van de totale oppervlakte van het land onder de zeespiegel. Dit wordt mogelijk gemaakt door een uitgebreid stelsel van dammen en dijken. Nederland is anders gedomineerd door de drie grote rivieren Rijn (Rijn), Waal en Maas – plus een netwerk van zijrivieren in de deltagebieden.

De formele hoofdstad is Amsterdam, met zijn 745.000 inwoners (1,5 miljoen in het grootstedelijk gebied) is ook het land de grootste stad. Regering en het parlement is evenwel in Den Haag – die samen met de belangrijkste haven van de stad Rotterdam een grootstedelijk gebied bestrijkt met een totaal van ongeveer 3,3 miljoen mensen.

Nederland zeeklimaat, waar de zomers zijn relatief koel en de winters mild.

Nederlandse internationale belangrijkste luchthaven – Schiphol Airport, ligt 18 km ten zuidwesten van Amsterdam, is Europa’s 4 drukste.

Autohurengids.nl verhuurt auto’s in de meeste steden in Nederland en op alle grote luchthavens. Probeer dan de zoekmachine en laat u verrassen door de lage prijzen van autoverhuur.