Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Bottrop

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Bottrop zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Bottrop mini-gids

Autoverhuur Bottrop
Autohuur Bottrop

Bottrop is gelegen ver ten noorden van het Ruhrgebied in het westelijk deel Duitsland, en behoort tot Noord-Rijnland-Westfalen.Het is gelegen aan de rivier de Emscher, en heeft ongeveer 120.000 inwoners (2007).

Bottrop is een belangrijk spoorwegknooppunt en is bekend om zijn steenkool mijnbouw – die begon in de jaren 1860. De stad heeft veel aantrekkelijke culturele en recreatieve voorzieningen, waaronder Bottorp Alpine Center – waar de ’s werelds langste indoor skipiste heeft.

Een van de bezienswaardigheden van de stad is de tetraëder, de 50-meter hoge stalen constructie van 1995.

Andere toeristische attracties in Bottorp zijn: het stadhuis uit 1910, een aantal historische kerken – waaronder Martinskirche uit 1884, Movie Park – film en entertainment park voor de hele familie en Schloss Beck – een barok paleis uit 1700 – dat vandaag wordt gerund als een klein attractiepark.

De stad heeft ook diverse musea, waaronder Josef Albers Museum met tentoonstellingen en exposities lokale geschiedenis. Daarnaast zijn er diverse parken en recreatiegebieden, winkelen en nog veel meer nachtleven plaatsen.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is Düsseldorf International Airport, ligt 46 km ten zuiden van Bottorp.

.