Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Coburg

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Coburg zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Coburg mini-gids

Autoverhuur Coburg
Autohuur Coburg – Foto: © Störfix

Coburg is gelegen aan de rivier Itz in Duitsland zuidelijkste staat, Beieren – en heeft ongeveer 42.000 inwoners.Coburg werd een stad in 1331, en de stad heeft veel gebouwen bewaard gebleven in de renaissance stijl uit 1500 – en 1600’s.

Op een heuvel in de stad is een van de grootste en mooiste kasteel – West-Coburg. Het werd gebouwd in 1225, en omvatten bekend als verblijfplaats van Martin Luther in 1530.   De Schlossplatz in het hart van de stad is een andere, wat jongere, kasteel – Schloss Ehrenburg (gebouwd 1543). Dit is ook een van de mooiste gebouwen van de stad – Landestheater Coburg.   Tussen Schlossplatz Coburg en West vindt u een grote “Engels” park.

Anders zijn er ook een aantal andere bezienswaardigheden in Coburg – zowel historische als hedendaagse. Onder de laatste moet Aquaria specifiek genoemd. Er is een groot recreatiecentrum dat zowel de binnen-en buitenzwembaden, glijbanen, zwembaden en wellness-golfslagbad omvat.

Dichtstbijzijnde internationale luchthaven is Neurenberg Airport, gelegen 106 km ten zuiden van Coburg