Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Darmstadt

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Darmstadt zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Darmstadt mini-gids

Autoverhuur Darmstadt
Autohuur Darmstadt

Darmstadt ligt in het zuidwesten Duitsland, en behoren tot de deelstaat Hessen.Stad heeft ongeveer 142.800 inwoners (2009), is gekend voor zijn veelzijdige cultuur, haar diverse industrie en haar vele Art Nouveau gebouwen. Darmstadt is ook de zetel van de Europese ruimte voor onderzoek.

Louise is vierkant van de stad het belangrijkste plein – waar de 33 meter hoge beeld staat Langer Ludwig.Het beeld is de stad’s meest bekende herkenningspunt en een belangrijke toeristische attractie.

Ook een kunstenaar kolonie in Mathildenhöhe is een van de grootste attracties is Darmstadt. Mathildenhöhe gelegen op een heuvel, en hier zijn er 48 meter hoge toren “Hochzeitsturm” – “Trouwen Tower”, de Russische kerk uit 1897 met haar gouden koepels, een parkzone en het Museum of Art.

Andere bezienswaardigheden in Darmstadt is Residenzschloss (kasteel) uit 1500 met Castle Museum, Water Tower “Wasserturm” met een restaurant en kunstgalerie, een botanische tuin en de dierentuin Vivarium.

Darmstadt heeft ook goede winkels en een bruisend nachtleven.

Dichtstbijzijnde internationale luchthaven is de luchthaven van Frankfurt, ligt 25 km ten noorden van Darmstadt