Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Dusseldorp

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Dusseldorp zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Dusseldorp mini-gids

Autoverhuur Dusseldorp
Autohuur Dusseldorp

Düsseldorf ligt in het noordwesten van Duitsland, vlakbij de Rijn, is de hoofdstad van de deelstaat Nordhrein-Westfalen.De stad heeft bijna 600.000 inwoners, en is ook geografisch gekoppeld aan de grote industriële Ruhrgebied.

Naast dat de stad is een belangrijke business center in dit deel van Duitsland is Düsseldorf, ook bekend als een belangrijke kunstby – en er zijn een aantal interessante galeries en musea.Kunstacademie in Düsseldorf werd opgericht in 1762 en had zijn hoogtijdagen in 1830 – en 1840-jaren als een broeinest van de “Düsseldorfer School” in de Europese schilderkunst.

Onder de belangrijkste attracties elders, vinden we rococo paleis Benrath (gebouwd tussen 1755 en 1770), die is gelegen net buiten het centrum. Vermeld moet ook de historische wijk Kaiserswerth, in het noorden van centrale gebied – aan de oevers van de Rijn – en als zodanig omvat de ruïnes van het Duits-Romeinse keizer Barbarossa Friederich middeleeuwse tijd (1100S) en een reeks oude barokke gebouwen.

De oude centrale wijk Altstadt is ook een populaire toeristische attracties. Naast deze interessante, oude architectuur (waaronder kerken), dit gedeelte van Düsseldorf biedt ook een bruisend nachtleven. Altstadt is vaak ’s werelds langste toog als gevolg van de meer dan 300 bars en herbergen die dicht bij elkaar staan hier.   De mogelijkheden om te winkelen zijn goed, vooral in de beroemde winkelstraat Königsallee (vaak afgekort tot KO).

De grote luchthaven Düsseldorf International Airport, dat is een van de drukste luchthaven van Duitsland, het centrum ligt op 9 mijl ten noorden van de.