Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Eisenach

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Eisenach zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Eisenach mini-gids

Autoverhuur Eisenach
Autohuur Eisenach

Eisenach, waar ca. heeft. 44.000 inwoners, gelegen in Duitsland – in de deelstaat Thüringen.De stad heeft zich gevormd rond het kasteel van Wartburg, die volgens de overlevering werd opgericht in 1067 – en nog steeds Eisenach voornaamste attractie.

Eisenach is ook gekoppeld aan twee van de Duitse en Europese geschiedenis beroemdste persoonlijkheden: Martin Luther (die had een deel van zijn jeugd hier) en Johan Sebastian Bach (hier geboren). Beide hebben musea in de stad naar hem vernoemd. Luther Haus is een half-houten huizen uit de jaren 1400, waar de beroemde hervormer, woonde enkele jaren, terwijl hij naar school ging – terwijl Bach Haus is een 600 jaar oude gebouw in de buurt van de componist ouderlijk huis gelegen.

Het moet gezegd worden dat er een aantal architectonische bezienswaardigheden in Eisenach – met inbegrip van het oude stadhuis uit 1596 en Kreuznach Haus (1539). Bovendien, de stad heeft een prachtige botanische tuin – Kartausgarten – die oorspronkelijk was als een kloostertuin gebouwd in 1300’s.

De dichtstbijzijnde luchthaven is Erfurt Airport, 60 km ten oosten van Eisenach.