Bespaar tot 70% op autohuur

Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Autohurengids.nl vindt de laagste prijzen uit meer dan 1 600 aanbieders van autoverhuur, inclusief toonaangevende merken zoals Avis, Hertz, Alamo, Thrifty, Sixt, Europcar, Budget en Advantage. Via onze gebruiksvriendelijke boekmachine kunt u een auto huren op meer dan 30 000 bestemmingen in 170 landen. Al onze prijzen zijn inclusief verzekering, belasting, pechhulp, luchthavenvergoeding en een onbeperkt aantal kilometers bij de meeste bestemmingen.

tick-2Gegarandeerd lage prijzen

tick-2Inclusief verzekering en heffingen

tick-2Geen verborgen vergoedingen

tick-2Onbeperkt aantal kilometers

tick-2Geen creditcardkosten

tick-224-uur klantendienst

Ik gebruik Goedkoperautohuur.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Goedkoperautohuur.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Goedkoperautohuur.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Autohuur Frankenthal

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Frankenthal zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Frankenthal mini-gids

Autoverhuur Frankenthal

Autohuur Frankenthal – Foto: © Xocolatl

Frankenthal, die ongeveer. 47.000 inwoners, is gelegen aan de Rijn zijrivier Isenach in het zuidwestelijke deel van Duitsland – met name in de deelstaat Rijnland-Palts.De afstand tot grote steden als Worms in het noorden en Mannheim in het zuidoosten, in beide gevallen 15 km.

 

Frankenthal is het eerst genoemd in historische bronnen uit de late 700’s – en de status van stad in 1577.

City, echter, was bijna volledig verwoest tijdens het geallieerde bombardement in 1943. Daarom, om de huidige Frankenthal zeer weinig historische gebouwen te pronken. Sommige ruïnes bewaard zijn gebleven, en deze behoren tot   de stad de belangrijkste attracties.Dit geldt met name voor de voormalige kerk van de Heilige Maria Magdalena (ook bekend als aartsbisschop Bert-ruïne). Dichtbij fiscale aartsbisschop Bert Museum, waar de geschiedenis van de stad is gedocumenteerd.

Het enige wat in de oude stad die werd verwoest tijdens de 2e Wereldoorlog II, de twee triumfbue-achtige poorten Wormser Tor en Tor Speyer (die beide in de jaren 1770’s). Anders zijn er een paar mooie, gereconstrueerd Kerken: Pfarrkirche St. Dreifaltigkeit (barokke kerk uit het begin van 1700 cijfers) en Zwölf-Apostel-Kirche (1600), die de stad na hoogste kerktoren heeft.

Mannheim City Airport ligt op 13 kilometer ten zuidoosten van Frankenthal. .Dichtstbijzijnde internationale luchthaven is de luchthaven van Frankfurt , ca.. 90 km verder naar het noorden.

Nederlands