Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Freising

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Freising zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Freising mini-gids

Autoverhuur Freising
Autohuur Freising

Freising is gelegen in het zuidoosten van Duitsland aan de rivier de Isar, en behoort tot de deelstaat Beieren.De stad heeft 45.600 inwoners (2008) en ligt slechts 32 km ten noorden van München.

Freising heeft een historisch centrum uit de Middeleeuwen, waar de Marienplatz ligt. Mariensäule uit 1674 is een van de attracties van de Marienplatz –   hoge monument van de Maagd Maria, gemaakt van rood marmer.Dit plein is ook populair om te bezoeken voor zijn vriendelijke markten.

Freising is beroemd vanwege de twee heuvels die het landschap – en Dombergen Weihenstephan (“Cathedral Hill ‘) domineren.

In de westelijke rand van de stad, een voormalig klooster complex – Weihenstephan – die een van de oudste brouwerijen (vanaf 1040 huizen). Bezoekers kunnen een rondleiding door de brouwerij, en de plaats heeft een mooi restaurant.

Dombergen – of Cathedral Hill – heeft een aantal historische bezienswaardigheden.Hier ligt de Duomo (ook wel St. Maria und St. Korbinian Kathedraal)   van de 1160, die werd herbouwd in barokke stijl in 1723.Er is hier ook Dombergmuseet – een van de grootste kerk van musea in de wereld – met schilderijen, beeldhouwwerken, medaille, kleding, enz.

Dichtstbijzijnde internationale luchthaven is München Franz Josef Strauss Airport, gelegen 11.6 km ten zuiden van Freising.