Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Friedrichshafen Luchthaven

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Friedrichshafen Luchthaven zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Friedrichshafen Luchthaven mini-gids

Autoverhuur Friedrichshafen Luchthaven
Autohuur Friedrichshafen Luchthaven – Foto: © Sven Scharr

Luchthaven Friedrichshafen (FDH), ook bekend als Bodens Friedrichshafen Airport, gelegen op 3 km ten noorden van Friedrichshafen. Er zijn bussen van en naar het vliegveld, en een catamaran running voor Constance. De bedrijven zijn auto op de luchthaven zijn Avis, Europcar Hertz, Budget en Sixt ligt in de parkeerplaats P2.

Ongeveer 650 000 personen bezocht Friedrichshafen Airport in 2008.De luchthaven heeft een lange geschiedenis die teruggaat tot 1913, was het vanaf hier dat de eerste Zeppelin vliegtuigen vertrokken. Vanaf de luchthaven Friedrichshafen, een reis naar zo’n 15 bestemmingen, velen van hen in het Verenigd Koninkrijk.

Friedrichshafen Airport heeft ongeveer 3 restaurants, een van de restaurants hebben een terras met panoramisch uitzicht. Het heeft ook enkele winkels, babyrom en ATM. Ibis Airport Hotel geopend in juli 2009.