Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Friedrichshafen

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Friedrichshafen zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Friedrichshafen mini-gids

Autoverhuur Friedrichshafen
Autohuur Friedrichshafen

Friedrichshafen is een stad met minder dan 60.000 inwoners, gelegen in het zuiden van de Duitse deelstaat Baden-Württemberg. Het is ontstaan in 1811 toen twee kleine, oude steden aan de noordelijke oever van het Bodenmeer zijn samengevoegd.

Friedrichshafen locatie is erg mooi, en het gaat in de echte auto veerdienst over het Bodenmeer aan de Zwitserse “buurlanden” Romanshorn. Bovendien, de veerboot in de zomer met een aantal andere steden aan het meer – met inbegrip van Constance, waar de beroemde air-scheepsbouwer Graf von Zeppelin geboren werd.

Friedrichshafen toeristische status brengt veel Graf von Zeppelin. Er was hier dat hij gebouwd en getest op zijn luchtschip (bekend zeppelinere) aan het begin van de jaren 1900 – en een van de populairste attracties zijn inderdaad opnieuw Zeppelin Museum.Er is ook een cultureel centrum in de stad die de naam van Graf Zeppelin-Haus– en voor de avontuurlijke Zeppelin draagt Tours biedt een spectaculair vluchten met “echte” zeppelinere, dwz met een kleiner type waar het wordt gemaakt van moderne technologie te gebruiken.

De regionale luchthaven van Friedrichshafen Airport, gelegen op 3 km ten noorden van de stad, werkt ook een aantal internationale vluchten – met inbegrip van naarLonden / Stansted.