Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Fulda

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Fulda zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Fulda mini-gids

Autoverhuur Fulda
Autohuur Fulda

Fulda is gelegen in het centrale deel van Duitsland, de rivier de Fulda in Hessen.De stad heeft 64.000 inwoners (2009), en is een belangrijk spoorwegknooppunt.Fulda is gelegen tussen de bergketens in het oosten Rhön en Vogelsberg het westen.

Opgericht in 744, maar was niet gecharterd tot en met 1157 De stad is nu een politiek en cultureel centrum voor de regio, en Fulda worden vaak “barokke stad”, omdat een locatie in de stad is de thuisbasis van vele gebouwen uit de Barok periode.

Een bekend begrip in de stad Fulda kathedraal (ook bekend als Sint-Salvator kathedraal) uit 1752. Er is ook een kathedraal-museum.

Andere bezienswaardigheden in Fulda Fulda’s Palace uit 1714 met de kasteeltuin, de Romaanse St. Michael’s Church van de 820’s, Stadhuis – oorspronkelijk uit 1531, de benedictijnse 744, Bonifatius’s Column en Vonderau Museum – een culturele en plaatselijke museum voor geschiedenis tentoonstelling van dergelijke schilderijen, beelden en kunstvoorwerpen uit de oertijd. Vonderau Museum heeft ook een Planetarium.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is Frankfurt International Airport, ligt 121 km ten zuidwesten van Fulda.