Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Gera

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Gera zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Gera mini-gids

Autoverhuur Gera
Autohuur Gera

Gera (100.200 inwoners in 2009) ligt aan de rivier de Weisse Elster in het centrale deel van Duitsland, en behoort tot de deelstaat Thüringen.Het werd opgericht in 995 en werd in 1237 gecharterd

Gera heeft een rijk cultureel leven met musea, theater en jaarlijkse festivals, evenals een aantal historische bezienswaardigheden. Door Markt – het centrale plein – is het stadhuis vanaf 1576 in renaissancestijl. Een reis naar het stadhuis achthoekige toren (57 meter hoog) is een populaire toeristische attractie, waar u een prachtig uitzicht over de stad.

Andere bezienswaardigheden in Gera: Otto Dix–Haus – tentoonstelling van werken van Otto Dix, (1891-1969), het Koninklijk Paleis Oster Stein – oorspronkelijk afkomstig uit de 1100S, het theater uit 1902, St. Salvatorkirken uit 1720, St. Mary’s Church vanaf 1440, het Natural History museum – de stad en het oudste gebouw, “Febersche”, die tegenwoordig een schone kunsten en ambachten museum.

Anders, Gera botanische tuinen en dierentuinen, mooie parken en recreatiegebieden, goede mogelijkheden om te winkelen met winkelcentra en warenhuizen – en een gevarieerd uitgaansleven.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is Leipzig-Altenburg Airport, ligt 47 km ten noord-oosten van Gera.