Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Halle

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Halle zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Halle mini-gids

Autoverhuur Halle
Autohuur Halle – Foto: © White Shark

Halle (ook wel Halle an der Saale “) gelegen in het westelijke deel van Duitsland, en is de grootste stad in de deelstaat Saksen-Anhalt.Halle heeft 233.000 inwoners (2008), en is gelegen aan de rivier de Saale.

Halle is een economisch centrum voor de regio, en de beide universiteiten en hogescholen.De stad is ook een belangrijk spoorwegknooppunt.

In tegenstelling tot de meeste Duitse steden, Halle was weinig schade tijdens de 2 De Tweede Wereldoorlog. De stad heeft een aantal historische gebouwen die vandaag zijn populaire toeristische attracties.

In de oude stad kathedraal – de oudste kerk (uit 1330’s).Ook Moritz Kerk van 1388 is een bezoek waard.

Andere toeristische attracties zijn onder andere Halle “Händelhaus” – de geboorteplaats van de componist Händel (1685-1759) met muziek museum, Moritzburg – kasteel uit 1484 met het Museum of Art, The Beatles Museum – een van de grootste in de wereld, Salt Museum, Kasteel Giebichenstein uit de 1000’s, “Roter Turm” – de rode toren uit 1506 met een van ’s werelds grootste klokkentoren en de kerk van Onze-Lieve-Vrouw van de 1560’s.

Bovendien, Halle eigen Planetarium en “Bergzoo” – dierentuin, opgericht in 1901. De stad heeft ook een aantal grote parken en sculpturen.

Dichtstbijzijnde internationale luchthaven is Leipzig – Halle Airport, gelegen 26 km ten oosten van de stad.