Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Heidenheim

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Heidenheim zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Heidenheim mini-gids

Autoverhuur Heidenheim
Autohuur Heidenheim

Heidenheim, door de rivier de Brenz rivier, is een stad in het zuiden ii Duitse deelstaat Baden-Württemberg, Duitsland. Het heeft ongeveer 49.000 inwoners (2008), en ligt aan de voet van de berg de hel Stone – ca. 17 km ten zuiden van Aalen, en 33 km ten noorden van Ulm.

Heidenheim werd gecharterd in 1335, en heeft verschillende historische bezienswaardigheden.

Het belangrijkste punt van belang in Heidenheim’s “Castle Rock Stone” – de ruïnes van een kasteel uit 1500, gelegen op een heuvel boven de stad met een panoramisch uitzicht over de omgeving. Het kasteel is van de stad landmark en belangrijkste gebouw, en huizen en een historisch museum. Het kasteel is een mooi park, en in de buurt is een open-lucht theater.

Andere toeristische attracties zijn in Heidenheim Michael’s Church – oorspronkelijk uit de jaren 1200, maar herbouwd en uitgebreid meerdere malen later, Paul’s Church uit 1897 – en Kunstmuseum Heidenheim – een tentoonstelling van werken uit de jaren 1900. Het museum heeft ook de grootste verzameling affiches van Picasso.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is Neurenberg Airport, gelegen 89 km ten noorden van Heidenheim.