Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Herne

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Herne zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Herne mini-gids

Autoverhuur Herne
Autohuur Herne

Herne is gelegen in het westelijke deel van Duitsland – Noord-Rijnland-Westfalen – en heeft ongeveer 170.000 inwoners (2008).Het is gelegen in het noordelijke Ruhrgebied, de rivier de Emscher – 15 km ten westen van Dortmond.

Herne werd in het midden van de jaren 1800, een belangrijke mijnstad, en kreeg de status van stad in 1897. De stad heeft twee stadhuis – beiden uit het begin van de jaren 1900. De grootste toeristische attractie in Herne’s Schloss Strünke vanaf 1500 – en 1600, waar ook het historisch museum “Emschertalmuseum” ligt. In dit gebied zijn er ook de stad het oudste gebouw – een kapel uit 1272

Een andere bezienswaardigheid in Herne is “Westfälische Museum für Archäologie ‘- een van de meest moderne archeologische musea in Europa, met een tentoonstelling van Westfalen 250.000 jaar geschiedenis, weergegeven in chronologische volgorde.

De stad heeft ook een eigen Opel museum met de tentoonstelling van oude auto’s, naaimachines, fietsen, en souvenirs.

Anders, Herne bieden theaters, bioscopen, parken en recreatiegebieden. “Wananas Adventure” is een attractie voor het hele gezin – met zwembad en speeltoestellen voor kinderen.

Herne is bekend om zijn jaarlijkse markt “Cranz Kirmes ‘in de stad Crange, die al bestaat sinds de 1400 gelegd. Het evenement duurt 10 dagen, en de markt heeft meer dan 4 miljoen bezoekers per jaar.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is Dortmond Airport, ligt 33 km ten westen van Herne.