Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Keulen

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Keulen zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Keulen mini-gids

Autoverhuur Keulen
Autohuur Keulen

Keulen is gelegen in het westelijke deel van Duitsland, aan de rivier de Rijn en is de grootste stad in Noord-Rijnland-Westfalen.De stad telt ongeveer 1 miljoen inwoners (2008) – en het is naar schatting de buitenwijken, oplopend tot 1,8 miljoen inwoners.

Keulen heeft een van de belangrijkste binnenhavens van Duitsland, en is ook de financiële, culturele en historische centrum in het Rijnland.

Een van de meest bezochte toeristische attracties in de stad – de kathedraal van Keulen – die is begonnen in 1248 en werd voltooid in 1880. Dom van Keulen is de grootste gotische kerk in Noord-Europa, en is 157 meter hoog. Het gebouw is opgenomen op de UNESCO World Heritage List.

Keulen heeft 30 musea, waaronder Het Romeins-Germaans Museum met haar archeologische erfgoed, dat de stad een belangrijke rol als gemeente in het Romeinse Rijk laat zien.

Andere beroemde musea en toeristische attracties in Keulen is de 148 meter hoge wolkenkrabber “KölnTurm, Gross St. Martin’s Kerk uit de jaren 1200, het stadhuis uit 1569 in renaissancestijl, Museum Ludwig (museum met een tentoonstelling van hedendaagse kunst en pop art), het Historisch Museum, Fotografie Museum, Stedelijk Museum – en Wallraf-Richartz-Museum, een museum met exposities van schilderijen, sculpturen en afbeeldingen uit de middeleeuwen tot vandaag.

De stad van de internationale luchthaven – Keulen / Bonn Airport – ligt 16 km ten zuidoosten van het centrum.