Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Keulen Luchthaven

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Keulen Luchthaven zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Keulen Luchthaven mini-gids

Autoverhuur Keulen Luchthaven
Autohuur Keulen Luchthaven

Keulen-Bonn Airport ligt op 15 km ten zuidoosten van Keulen en 16 km ten noordoosten van Bonn. Beide treinen en bussen zijn goed voertuigen te krijgen tussen de luchthaven en de steden. De autoverhuurder Alamo, Avis, Budget, Europcar, Hertz en Sixt zijn gevestigd in Terminal 1 in de aankomsthal D.

10,47 miljoen passagiers de luchthaven bezocht in 2006. Het is de belangrijkste hub voor Germanwings en TUIfly. Door de oprichting van vele low cost maatschappijen toename van het aantal passagiers met 40 procent 2002 tot 2003. Vanaf de luchthaven zijn er regelmatig vluchten naar ongeveer 32 verschillende bestemmingen in Europa, Afrika en het Midden-Oosten als chartervluchten. De luchthaven heeft twee terminals, een shuttle-bus tussen.

De selectie van winkels, restaurants, cafes en bars zijn goed in Keulen-Bonn Airport. Andere faciliteiten omvatten pinautomaat, kapper, postkantoor, reisbureau, apotheek, eerste hulp en conferentiecentrum. Het is een hotel op het luchthaventerrein, is het Holiday Inn Keulen-Bonn Airport.