Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Kiel

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Kiel zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Kiel mini-gids

Autoverhuur Kiel
Autohuur Kiel

De havenstad Kiel is gelegen in het noorden van Duitsland – in het bijzonder, aan de Baltische Zee, en is de hoofdstad van Sleeswijk-Holstein.De stad heeft 237.000 inwoners (2008), en heeft veerverbindingen met een aantal andere landen – met inbegrip van Oslo in Noorwegen en Gothenburg in Zweden.

Kiel was gecharterd, in 1242 en heeft een universiteit die werd opgericht in 1665. De stad staat bekend als een seilsports plaats – met de beroemde jaarlijkse zeilregatta “Kieler Woche” in de maand juni als een populaire hoogtepunt.

De stad werd gedeeltelijk verwoest tijdens de 2 Wereldoorlog, en heeft slechts een paar historische gebouwen over. Beroemde toeristische attracties in Kiel zijn Stadhuis van 1911 met zijn 106 meter hoge toren, de belangrijkste kerk van St. Nicolaas uit 1875, een tentoonstellingszaal Ostseehalle, watertoren Ravensberg, de botanische tuin, computer museum, diverse galeries, het Maritiem Museum, het Zoölogisch Museum en de Opera House.

15 km ten noorden van laboratorium-Marine van het centrum Ehrenmal – een 85 meter hoge monument – in het geheugen van de zeelieden die tijdens de 1 De Tweede Wereldoorlog. Laboratorium site is ook goed zwemmen met prachtige zandstranden.

Dichtstbijzijnde vliegveld, Hamburg Airport, gelegen 93 km ten zuiden van Kiel.