Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Gotenburg

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Gotenburg zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Gotenburg mini-gids

Autoverhuur Gotenburg
Autohuur Gotenburg

Gotenburg is – met ongeveer 510000 inwoners (2008) – op een na grootste stad van Zweden, is gelegen aan de zuidwestelijke kust, in het bijzonder in Västra Götalands län. Gotenburg werd een stad in 1621, en is tevens een belangrijke haven met veerverbindingen naar DenemarkenDuitslandEngeland en Nederland. De stad ligt aan beide zijden van de Göta älv die uitmondt in het Kattegat. Buiten de stad ligt het prachtige archipel met zijn vele kleine eilanden.

Gothenburg, Zweden heeft vele bezienswaardigheden en toeristische attracties – waaronder opera, concertzalen, theaters, musea en kunstgalerijen. Bovendien, de stad gelokt met leuke winkels, goede restaurants en een bruisend nachtleven.

Gotenburg is bekend om zijn grote pretpark “Liseberg” en de populair-wetenschappelijke museum “Universeum. Andere populaire sites zijn Trädgårdsföreningen – met het grootste Scandinavische regio’s kassen, Röhsska Museum – een museum van mode, design en kunst ambachten, Slottsskogen met een mini-dierentuin en Gothenburg oudste wijk Haga – met zijn charmante geplaveide straten, gezellige cafes, antiekwinkels en kleine speciaalzaken. Op Skansberget in Haga is ook Skansen Kronan – een afweersysteem van 1687 – die in 2008 werd de naam van de stad mooiste gebouw.

Arts Belanghebbenden dienen Gotenburg Art Museum, ’s werelds belangrijkste museum van Nordic Art bezoeken, en heeft ook in haar tentoon door Rembrandt, Picasso en Monet.

Anders rondvaartboot Paddan genoemd, die toeristen meeneemt op een rondleiding langs de grachten van Amsterdam en de Göta Alv.

op een na grootste Zweedse luchthaven Landvetter Airport, gelegen op 20 km ten oosten van het centrum.