Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Koblenz

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Koblenz zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Koblenz mini-gids

Autoverhuur Koblenz
Autohuur Koblenz

Koblenz is gelegen in het westelijke deel van Duitsland – samen met de loop van de Moezel en de Rijn – en behoort tot de deelstaat Rheinland-Pfalz.Koblenz heeft 106.300 inwoners (2008), en is een van de oudste steden van het land.

Koblenz is een belangrijk commercieel en transport hub, en heeft ook een eigen universiteit. Delen van de stad staat op de UNESCO World Heritage List, met inbegrip van   “Altstadt” – de oude stad – met haar historische gebouwen.Veel toeristen ook een bezoek aan de oude stad van de charmante restaurants, cafes en winkels. Een van de meest populaire toeristische attracties in de oude stad is de Basiliek van St. Castor, die de oudste kerk in de stad, met het idee terug naar de 800’s. Het huidige gebouw dateert uit de 1100S. Ook Florin Kerk van de 1100 en de Onze Lieve Vrouwekerk uit de jaren 1200 zijn een bezoek waard.

De vesting “Ehrenbreitstein” uit de Middeleeuwen is een andere attractie. Dit is het grootste militaire vesting is gelegen op een heuvel 118 meter boven de rivier de Rijn.U kunt ook een bezoek aan het “Landesmuseum Koblenz” – een historisch museum.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is Köln / Bonn Airport, gelegen 106 km ten noorden van Koblenz.