Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Konstanz

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Konstanz zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Konstanz mini-gids

Autoverhuur Konstanz
Autohuur Konstanz

Konstanz is gelegen aan het meer Bodensee in Zuid-Duitsland, met name in de deelstaat Baden-Württemberg – door de Zwitserse grens.De stad heeft 82.600 inwoners (2008), en is een belangrijke hub transport-en toeristische centrum. Het is gelegen in een prachtige omgeving tussen de Obersee en Untersee, en de “Altstadt” – Old Town – er zijn veel historische gebouwen.

De meest bezochte toeristische attracties in Konstanz is het oude centrum van 1100 – 1400’s, Konzilsegebäude (een sdministrativ gebouw uit 1388), het stadhuis uit 1589 in renaissancestijl, de kathedraal (gebouwd in de periode 1000 tot 1600’s), het Archeologisch Museum, Rosgartenmuseum (een museum van kunst, cultuur en lokale geschiedenis) – en Kunstverein Konstanz, met tentoonstellingen van hedendaagse kunst.

Een landmark van de stad is de 9 meter hoge beeld “Die Imperia” uit 1993, dat staat op de haven.

De Duitse officier en de bouwer zeppelin Graf von Zeppelin (1838 – 1917) werd geboren in Konstanz en de waterkant is ook een monument ter ere van hem.

Een attractie voor het hele gezin de “Sea Life Konstanz” – een aquarium en natuurmuseum van het Bodenmeer, waar u kunt zien pinguïns, zeepaardjes, haaien, etc.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is Friedrichshafen Airport, gelegen 32 km ten oosten van Konstanz – en zoals je kunt bereiken met de veerboot over het Bodenmeer.