Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Leipzig

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Leipzig zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Leipzig mini-gids

Autoverhuur Leipzig
Autohuur Leipzig

Leipzig is gelegen in het oostelijke deel van Duitsland, door de rivier de Weisse Elster, en is de grootste stad in de deelstaat Saksen.De stad heeft 511.000 inwoners (2008), en is misschien het best bekend om zijn grote beurzen. Leipzig is ook bekend als een oude universiteit en cultuur. Ook wel Leipzig vaak voor de “groene stad” – vanwege de vele loofbossen, koloniale tuinen en natuurparken.

Leipzig heeft vele toeristische attracties, en een van de beroemdste kerken in de kerk van de stad van St. Nicolaas uit 1165 Andere bezienswaardigheden zijn het oude stadhuis uit 1556, het nieuwe stadhuis uit 1899 – met zijn 114 meter hoge ronde toren, Thomaskerk – oorspronkelijk afkomstig uit de 1100S, “Gohlisser Schloss ‘- eenprachtig kasteel uit 1756 met de kasteeltuin, de Universiteit hoofdgebouw uit 1415 – plus Mendelssohn-Haus, huis van de beroemde componist Mendelssohn, die nu een museum.

Leipzig heeft ook tal van andere interessante musea, waaronder verschillende musea, het Egyptisch Museum, antiek museum, een apotheek museum en het Bach-museum.

De stad is ook de thuishaven van Europa’s grootste monument – “Völkerschlachtdenkmal” – dat is 91 meter hoog. Het monument werd ingehuldigd 100 jaar na ‘De Slag bij Leipzig uit 1813 “- ter nagedachtenis van de gevallenen.

Anders, Leipzig, een grote dierentuin, dat is een attractie voor het hele gezin.

De stad van de luchthaven – de luchthaven van Leipzig – ligt 21 kilometer ten noordwesten van het centrum.