Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Lübeck Luchthaven

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Lübeck Luchthaven zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Lübeck Luchthaven mini-gids

Autoverhuur Lübeck Luchthaven
Autohuur Lübeck Luchthaven

Blankensee Lübeck Airport (LBC) ligt 4.6 km ten zuiden van Lübeck en 54 km ten noordoosten van Hamburg. Er zijn bussen tussen de luchthaven en Lübeck Airport en een nieuw station ligt op 300 meter van de luchthaven. Hertz en zes zijn de autoverhuurbedrijven die auto’s huren op de luchthaven.

697.559 passagiers de luchthaven Lübeck bezocht in 2009. Vanuit Leipzig, een reis naar 11 verschillende steden in Europa, het is Ryanair en Wizz Air, dat de meeste bestemmingen aandoet. De luchthaven is vanaf 1917.

Lübeck heeft een vliegveld, een cafe en een paar winkels. Andere faciliteiten omvatten business center, kinderspeelplaats, ATM. Er zijn geen hotels op de luchthaven.