Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Lübeck

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Lübeck zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Lübeck mini-gids

Autoverhuur Lübeck
Autohuur Lübeck

Hanzestad Lübeck ligt in het noorden van Duitsland – in het bijzonder, aan de Baltische Zee, ca. 65 km ten noordoosten van Hamburg. Lübeck heeft ongeveer 211.000 inwoners (2008), en is de tweede grootste stad in de deelstaat Sleeswijk-Holstein.

Lübeck is bekend als “stad van de zeven torens”, omdat de oude stad van de zeven kerktoren domineert de skyline.

Old Town ligt op een heuvel tussen de rivieren de Trave en Wakenitz – die uitmondt in de Baltische Zee 15 km verder naar het noorden, in Travemünde. Old Town is genoteerd op de UNESCO World Heritage List en staat bekend om haar prachtige middeleeuwse architectuur.

Onder de belangrijkste toeristische attracties in Lübeck St. Mary’s Church (gebouwd in de periode 1250 tot 1350), Burgkloster van 1229 – met zijn plaatselijke museum voor geschiedenis, St. Peter’s Basilica – oorspronkelijk uit de jaren 1400 – met zijn 108 meter hoge toren van de St. Anne – voormalig klooster uit 1502 – tegenwoordig een museum voor kunst-en cultuurgeschiedenis, Lübeck kathedraal uit 1247, het stadhuis uit 1250 en de stadspoort “Holsten” van 1478De haven is een byhistorisk museum.

In de voorstad van Travemünde Lübeck is belangrijke havenstad, en er zijn veerverbindingen naar behorenScandinavië, Rusland en de Baltische staten.Travemünde is ook een beroemde toeristische plek in de zomer – met een goed zwemmen en mooie zandstranden.

Luchthaven Lübeck Airport ligt 8 km ten zuiden van het centrum.