Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Lünen

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Lünen zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Lünen mini-gids

Autoverhuur Lunen
Autohuur Lünen – Foto: © N. Selisky

De voormalige mijnstad Lünen gelegen in het westelijke deel van Duitsland, vlakbij de rivier de Lippe, en behoren tot de deelstaat Noord-Rijnland-Westfalen.De stad heeft 88.200 inwoners (2009), en de stad Dortmond ligt op slechts 20 minuten rijden.

Lünen heeft verschillende historische bezienswaardigheden en de oude stad zijn goed bewaard gebleven vakwerkhuizen uit de jaren 1600. St. George’s Church van 1366 is ook in het gebied en is de oudste nog bestaande gebouw in Lünen.

Andere toeristische attracties in de stad zijn de katholieke St. Mary’s Kirche uit 1896, “Bergarbeiter-Wohnmuseum” (een mijnmuseum), Selimiye Moskee van 2008 (een van de grootste moskeeën in Noord-Rijnland-Westfalen), en UFO-toren “Luntec” – dat is gevestigd in Technology Park, en is 37 meter hoog.

“Marine Park Lünen” is een aantrekkelijk recreatiegebied in de stad gelegen aan het meer Horstmarer. Er zijn veel zwemmen in de zomer met zandstranden en mooie wandelpaden en groen.

Het gebied is ook de thuisbasis Schanshell Palace uit 1872, die Lünen Stadsmuseum huizen. Dit is een streekmuseum met een weergave van hoe de mensen leefden en woonden in de periode 1830 tot 1930. De tentoonstelling toont onder meer “Werknemers woonkamer, speelgoed, kachels, gietijzer, ambachten, enz.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is Dortmond Airport, gelegen 23 km ten zuidoosten van Lünen.