Bespaar tot 70% op autohuur

Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Autohurengids.nl vindt de laagste prijzen uit meer dan 1 600 aanbieders van autoverhuur, inclusief toonaangevende merken zoals Avis, Hertz, Alamo, Thrifty, Sixt, Europcar, Budget en Advantage. Via onze gebruiksvriendelijke boekmachine kunt u een auto huren op meer dan 30 000 bestemmingen in 170 landen. Al onze prijzen zijn inclusief verzekering, belasting, pechhulp, luchthavenvergoeding en een onbeperkt aantal kilometers bij de meeste bestemmingen.

tick-2Gegarandeerd lage prijzen

tick-2Inclusief verzekering en heffingen

tick-2Geen verborgen vergoedingen

tick-2Onbeperkt aantal kilometers

tick-2Geen creditcardkosten

tick-224-uur klantendienst

Ik gebruik Goedkoperautohuur.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Goedkoperautohuur.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Goedkoperautohuur.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Autohuur Mainz

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Mainz zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Mainz mini-gids

Autoverhuur Mainz

Autohuur Mainz

Mainz is gelegen in het zuidwesten van Duitsland – waar de rivieren de Rijn en de belangrijkste stromen samen – en is de hoofdstad en grootste stad in de deelstaat Rijnland-Palts.De stad heeft ongeveer 200.000 inwoners (2009).

Mainz is een historische stad, en al dit jaar 13 voor ChristusKr. werd gebouwd een Romeins fort gebouwd hier.

Mainz is een universiteitsstad, en is ook een belangrijk transportknooppunt. De stad is ook beroemd om zijn carnaval.

Er zijn veel bezienswaardigheden in Mainz – en de meeste aandacht krijgt genoeg Old Town – met een verscheidenheid aan prachtige vakwerk-huizen uit 1500 – 1700’s.Er zijn ook verschillende mooie kerken – en smalle steegjes met scheve huizen en straten met leuke restaurants, bars en cafes.

Enkele van de meest bezochte toeristische attracties in de stad is de kathedraal van St. Martin (oorspronkelijk uit de 1000’s, maar later herbouwd en verbouwd meerdere malen), de katholieke St. Stephen’s Church vanaf 1340 (met glas in lood ramen van Chagall) en het Gutenberg Museum – een van de oudste drukkerijen musea in de wereld.

De stad heeft ook een Romeins-Germaans Museum, “Zitadelle” (een fort uit 1660), een natuurhistorisch museum, een botanische tuin, de Kunsthalle (met een tentoonstelling van hedendaagse kunst), en Mainz City Museum – een plaatselijk museum.

Mainz is gelegen aan de Duitse snelwegen (Autobahn) A60, A63 en A66

Het dichtstbijzijnde vliegveld is Frankfurt International Airport , gelegen 31 km ten oosten van Mainz.

Nederlands