Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Marburg

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Marburg zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Marburg mini-gids

Autoverhuur Marburg
Autohuur Marburg

Marburg is gelegen in het centrale Duitse deelstaat Hessen – aan de rivier de Lahn – en heeft ongeveer 80.000 inwoners (2009). Het is het land van de vier grote steden college. “Phillipp University is de oudste protestantse universiteit in de wereld, werd opgericht in 1527.

Old Town is een van de toeristische attracties van Marburg, met zijn vele mooie middeleeuwse gebouwen. Er zijn ook gezellige cafes en winkels. De stad is ook beroemd om zijn prachtige middeleeuwse kerken – met name de “Elisabethkirche” van 1235

Het kasteel “Schloss Marburg” – gelegen op een heuvel boven de stad – is misschien wel het grootste punt van belang. Het kasteel werd gebouwd als een vesting in de periode 1200 – 1400, en vandaag de dag behoren tot delen van het gebouw Universiteitsmuseum. Het museum toont de bezoekers zijn tentoonstelling over de culturele geschiedenis van de stad, en bovendien is vaak het theater, concerten en culturele evenementen hier. Er is ook een populaire openlucht theater in het park tijdens de zomer.

Andere toeristische attracties in Marburg is het oude stadhuis uit 1527, Art Museum in de universiteit gebouw (met een grote collectie schilderijen uit 1800 – en 1900’s), een botanische tuin, een etnografische collectie, een mineralogische museum tentoonstelling van mineralen, edelstenen en meteorieten – en “Kunstverein Marburg, waarin tentoonstellingen van hedendaagse kunst.

Op een heuvel een weinig ten oosten van de stad is een toeristische attractie “Spiegelslustturm” – een 36 meter hoge uitkijktoren van de jaren 1800 – wanneer krijgen bezoekers een prachtig uitzicht over de stad en het kasteel. Het dorp heeft een cafe / restaurant.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is Frankfurt International Airport, ligt 109 km ten zuiden van Marburg.