Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Neurenberg

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Neurenberg zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Neurenberg mini-gids

Autoverhuur Neurenberg
Autohuur Neurenberg

Nürnberg ligt in het zuidelijke deel van Duitsland – in de regio Mittelfranken, die deel uitmaakt van Beieren.reeds opgericht in 1000’s – en heeft vandaag meer dan 500.000 inwoners (2008).

De meeste mensen waarschijnlijk vooral Neurenberg met de zogenaamde “Neurenberg-proces” – dat wil zeggen, de beproevingen van de overlevende leiders van het nazi-regime na de tweede De Tweede Wereldoorlog. Het feit dat deze regeling was hier onlangs gehouden, was omdat Hitler tijdens de oorlog had gemaakt Neurenberg naar een belangrijk administratief centrum.

Hoewel de stad werd zwaar gebombardeerd door de Amerikanen in de laatste fase van de 2 De Tweede Wereldoorlog, zijn er een aantal opmerkelijke historische attracties in Neurenberg. Onder deze vinden we de grote middeleeuwse kasteel Nürnberger Burg en het oude ziekenhuis Heilig-Geist-Spital (die heeft zijn oorsprong in de 1300). Verschillende kerken hebben onder meer de bezienswaardigheden – met inbegrip van de gotische St. Lorenz-Kirche in de late 1200’s.

Nürnberg heeft een beroemde dierentuin – Tiergarten Nürnberg. Het werd opgericht in 1912, maar je weet het al in de Middeleeuwen was een dierentuin hier.

De internationale luchthaven van Neurenberg Airport is gelegen op 5 km ten noorden van het centrum.