Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Neuss

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Neuss zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Neuss mini-gids

Autoverhuur Neuss
Autohuur Neuss

Neuss is gelegen in het westelijke deel van Duitse, op de Rijn, en hoort tot de deelstaat Noord-Rijnland-Westfalen.De stad heeft 151.200 inwoners (2008), en aan de andere kant van de Rijn, ligt de stad Düsseldorf.

Neuss is een van de oudste steden in het land, en is al bewoond sinds de Romeinen gesticht in 16 v. ChrKr. als een militaire buitenpost, en riep in plaats Novaesium.

De stad heeft verschillende historische, culturele en architectonische attracties – waaronder de Grote Kerk-Quirinus Münster “met goed terug naar de jaren na 1200. De kerk – die een landmark voor de stad – werd herbouwd na een brand in 1741. Andere bezienswaardigheden in Neuss: Haus Rottels Museum – de plaatselijke geschiedenis museum is gevestigd in een gebouw uit de 1820’s, de St. Mary’s kerk uit 1902, Roscheider Hof (een openlucht museum waar u kunt ook een diorama van een Romeins fort in miniatuur), en Clemens-Sels-Museum – een plaatselijke museum voor geschiedenis en kunst galerij.

Bovendien, de stad heeft een prachtige botanische tuin, diverse theaters – met inbegrip van het Globe Theatre – die elk jaar Shakespeare festival, goede winkels en een gevarieerd uitgaansleven organiseert.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is Dusseldorf Airport, gelegen 15.7 km ten noordoosten van Neuss.