Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Offenbach

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Offenbach zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Offenbach mini-gids

Autoverhuur Offenbach
Autohuur Offenbach

Offenbach (officiële naam: Offenbach am Main) is gelegen in het centrale Duitse deelstaat Hessen – op de oostelijke oever van de rivier de Main, tegenover de stadFrankfurt. Hoewel de stad beschikt over een duizend jaar geschiedenis, het is eerst en vooral na de 2e World War II, heeft zij uitgebreid, voornamelijk door het feit dat zij een industriële voorstad van Frankfurt. Offenbach heeft op dit moment. 120.000 inwoners (2008).

Onder de bezienswaardigheden van de stad zijn er hoofdzakelijk drie kastelen / paleizen die de aandacht trekt: Büsingen-Palais (van de laatste helft van de 1700), Butt Heim Schloss (1600 – en 1700’s) en ijs Berger Schloss (vanaf 1576), die vandaag de dag vormen de kern voor het structurele ontwerp school Hochschule für Gestaltung.

Twee van de musea in Offenbach is vooral populaire bestemmingen. Dit geldt Deutsche Leder Museum (het documenteren van de stad de traditionele leer) en de Klingspor-Museum (dat is een museum van typografie en kalligrafie).

Een mijlpaal van meer recente datum is het 120 meter hoge wolkenkrabber ‘City Tower’.

Frankfurt International Airport ligt 18 km ten zuidwesten van Offenbach stad.