Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Pirmasens

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Pirmasens zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Pirmasens mini-gids

Autoverhuur Pirmasens
Autohuur Pirmasens

Pirmasens is gelegen in het zuidwesten van Duitsland – in de deelstaat Rijnland-Palts – slechts 12 km van de grens met Frankrijk. De stad, die ongeveer. 43.000 inwoners (2008), haar handelspartners rechten ontvangen in 1763 – hoewel het wordt genoemd in historische bronnen zo vroeg rond 860.

Pirmasens was in het laatste deel van de 1700s stad opgebouwd als een belangrijke garnizoensplaats, en de dominante exercitieterrein (Ekserzierplatz) – met een ekserserhall dat is de tweede grootste in Europa (na Sint-Petersburg, Rusland ) – is een van de meest beroemde attracties .

Anders, Schlossplatz het “hart” van de binnenstad centraal. Hier ligt het oude gemeentehuis (Altes Rathaus) uit 1770 – en hier vindt u ook een beroemde fontein (Schlossbrunnen) te vinden.

Pirmasens wordt vaak “Skobyen” want het was lange tijd een belangrijke schoenmakerij hier. Een van de populairste toeristische attracties zijn inderdaad de grote skomuseet (Schuhmuseum Hauenstein). Er zijn ook diverse andere interessante musea – waaronder de nieuwe Dynamikum – een technisch museum, dat in 2008 geopend in de gebouwen van de voormalige schoenfabriek fabrieken Rheinburger.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is Saarbrücken Airport, gelegen ca. 35 km ten westen van Pirmasens.