Autoverhuur Rusland

Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Rusland

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Rusland zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Rusland mini-gids

Rusland
Autohuur Rusland

Rusland (ongeveer 142 miljoen inwoners in 2009) is ’s werelds grootste land in grootte. Het gebied is op de 17 miljoen km2 – die verdeeld is tussen twee continenten: Europa en Azie, waar het onderscheid komt de machtige Oeral. Het Europese deel – dat is de rijkste mensen – bestaat uit een groot deel van het laagland, doorsneden door grote rivieren Wolga, Dnjepr en Don. Siberië, waar de Aziatische afdeling, die zich uitstrekt van de Oeral en het Verre Oosten naar de Stille Oceaan domineert, bestaat uit een deel van de toendra’s en is relatief dun bevolkt. Anders, een groot deel van de rest van Rusland domineerde de steppen, woestijnen en bergen.

Het Europese deel van Rusland grenst, Noorwegen, FinlandEstlandLetland, Litouwen, PolenWit-Rusland en Oekraïne – terwijl het Aziatische deel wordt begrensd door Georgië, Azerbeidzjan, Kazachstan, China, Mongolië en Noord-Korea.Het land heeft ook een zeer lange kustlijn, met name in het noorden aan de Barentszzee en Noordelijke IJszee – en in het oosten van de Stille Oceaan.

De meeste van Rusland heeft een gematigd continentaal klimaat met relatief grote verschillen tussen zomer en winter temperaturen. Zowel in het noorden, waar de polaire klimaat, en in Siberië kan worden extreem koude winters. In het zuiden – de Zwarte Zee en de Kaspische Zee – is de andere kant, warm, subtropisch klimaat.

De hoofdstad Moskou heeft ca. 10.000.000 inwoners.Anders is er de 2e dins miljoen steden in het land, de grootste van deze is St. Petersburg (4,2 miljoen).Rusland heeft een aantal bezienswaardigheden te bieden. Een van de grootste attracties zijn onder andere een een ritje op de Trans-Siberische spoorweg van Moskou naar  Vladivostok aan de Stille Oceaan.De afstand is 9.300 km, en de reis duurt 9 dagen.

Rusland drie grootste luchthavens – die Domodedovo International Airport is het grootste – zijn allemaal in de buurt van Moskou.

Autohurengids.nl verhuurt auto’s in Moskou en St. Petersburg, Rusland. De genoemde prijzen worden vergeleken van verschillende bedrijven en altijd inclusief onbeperkt aantal kilometers en verzekering.