Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Regensburg

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Regensburg zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Regensburg mini-gids

Autoverhuur Regensburg
Autohuur Regensburg

Regensburg is het administratieve centrum van de regio Oberpfalz – in de zuidoosthoek van Duitsland, in het bijzonder de samenvloeiing van de rivieren de Donau en de Regen ontmoeten in de deelstaat Beieren.Er is een nederzetting op de site sinds het Stenen Tijdperk, en in het jaar 179 ADKr. Romeinen bouwden een groter fort.Vandaag Regensburg heeft iets meer dan 130.000 inwoners (2008).

In 1992 is het Rijn-Main-Donau kanaal was afgesloten om de Regensburg, zodat de gemeente zich nu bevindt op een waterweg – in combinatie met de grote rivier van Duitsland systemen – de Zwarte Zee verbindt met de Noordzee. Het binnenland stad Regensburg is dus ook een belangrijke havenstad.

Een van de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad Regensburg is de vele mooie kerken. De gotische kathedraal Regensburger Dom (opgesomd in het laatste deel van de jaren 1200) is dominant in het stadsbeeld. Er zijn verschillende andere interessante kerken hier – met inbegrip van Jakobskirche (Schottenkirche St. James), een romaanse basiliek uit het begin van 1100. Vermeld moet ook ruïnes van Stiftkirche Obermünster vanaf 1010. Een andere bijzondere attractie is de oude stenen brug, die al werd gebruikt door de middeleeuwse kruisvaarders.

Regensburg heeft ook verscheidene grote theater (waaronder de grote Stadttheater ben Bismarck Platz) – evenals een aantal musea en andere culturele instellingen.

Dichtstbijzijnde internationale luchthaven is Neurenberg Airport, gelegen 90 km ten noordwesten van Regensburg.